Η Skoda αναμένει 15.000 ετήσιες πωλήσεις για το Superb plug-in hybrid

27
Η Skoda, στην 68η Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης, παρουσίασε τις νέες προτάσεις της, που θα συμβάλουν στη μείωση των εκπομπών του CO2.

Η αυτοκινητοβιομηχανία, που ανήκει στο γκρουπ VW, υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της γκάμας της για να μειώσει τον μέσο όρο των εκπομπών CO2 και να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει η ΕΕ για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης, που κλείνει τις πύλες της την Κυριακή 22 Σεπτέμβριου, η μάρκα αποκάλυψε το αμιγώς ηλεκτρικό Citigo e και το υβριδικό plug in Superb.

Το τελευταίο αποτελεί μια ειδική έκδοση παραγωγής της ναυαρχίδας της μάρκας.

Το υβριδικό Skoda Superb iV είναι το πρώτο από τα 10 ηλεκτροκίνητα οχήματα που η αυτοκινητοβιομηχανία σκοπεύει να λανσάρει στην ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το 2022.

Η Skoda ανακοίνωσε ότι αναμένει ετήσιες πωλήσεις 15.000 μονάδων για το Superb plug-in hybrid, το πρώτο της ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το Automotive News Europe.

Βασικές αγορές για το μεσαίο μοντέλο θα είναι η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία και η Τσεχική Δημοκρατία.

Η Skoda, μόλις ξεκίνησε την παραγωγή του, στο εργοστάσιό της στο Kvasiny της Τσεχίας. Το Superb plug-in χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.4 που συνδυάζεται με έναν ηλεκτρικό κινητήρα για να προσφέρει συνδυασμένη ισχύ 218 ίππων.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.