Καλαφάτης: «Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ δίνουν το 50% του μισθού τους»

105
Καλαφάτης: «Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ δίνουν το 50% του μισθού τους»
Την άμεση ανταπόκριση όλων των βουλευτών της ΝΔ, στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να δωρίσουν το 50% του μισθού τους στη μάχη κατά του κορονοϊού, τόνισε ο Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στον Alpha.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, «όλοι οι βουλευτές της ΝΔ ανταποκρινόμαστε στην πρόταση του πρωθυπουργού, να διαθέσουμε για δύο μήνες το 50% του μισθού μας στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό».

Σύμφωνα με το βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ακολουθούν κατά γράμμα τις εισηγήσεις και οδηγίες των επιστημόνων που έχουν υιοθετηθεί και την επίσημη κυβερνητική πολιτική να μείνουμε όλοι στο σπίτι.

Κοινοβουλευτικό έργο… από απόσταση

«Μέσω της τεχνολογίας παρακολουθούμε τις εργασίες του κοινοβουλίου και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων στις περιφέρειές μας», εξήγησε ο κ. Καλαφάτης και πρόσθεσε:

«Οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες συνεχίζονται με την αξιοποίηση των μέσων τεχνολογίας και περιορισμένη συμμετοχή βουλευτών έτσι ώστε να συμβάλουμε όλοι στην ανάσχεση της διασποράς του ιού. Μένουμε σπίτι».

Δείτε ακόμη: Δεν μειώνονται μισθοί και συντάξεις εκτός εάν…