Καράογλου και Πατουλίδου «τρέχουν» στον Νυχτερινό (pic)

65
Καράογλου και Πατουλίδου «τρέχουν» στον Νυχτερινό (pic)
Θεόδωρος Καράογλου και Βούλα Πατουλίδου «ενώνουν δυνάμεις» και «τρέχουν» στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης, καθώς και του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», συναντήθηκε με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης στο Διοικητήριο και συζήτησαν για τον επερχόμενο Νυχτερινό και τα πολλαπλά οφέλη που έχει για την πόλη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο γενικός διευθυντής της διοργάνωσης, Δρόσος Χριστόπουλος, καθώς και ο γραμματέας της ΟΕ, Γιάννης Ποδιώτης.

Μετά τη συνάντηση, μάλιστα, η Βούλα Πατουλίδου ανέβασε και μία σχετική φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε με τον κ. Καράογλου να κρατούν με καμάρι τη φανέλα του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

«Αντίστροφη μέτρηση για τον Νυχτερινό»

«Μεγάλη υπόθεση η φανέλα… Δεν είναι απλώς ένα πανί. Είναι ένα σύμβολο που περιμένει να το τιμήσεις. Ένας λόγος να καμαρώνεις. Πίσω του υπάρχει ένα ολόκληρο σύμπαν. Η φανέλα της χώρας μου, της πόλης μου, της ομάδας μου, του συλλόγου, του σωματείου…», σχολίασε σε ανάρτησή της η Βούλα Πατουλίδου και πρόσθεσε:

«Σαν άνθρωπος που προέρχεται από το μετερίζι του αθλητισμού, πάντα θα στηρίζω κάθε ενέργεια που γίνεται και τον προάγει. Ο Μαραθώνιος βγάζει τους Θεσσαλονικείς στους δρόμους. Όχι μόνο για μια μέρα. Χαίρομαι να συναντώ καθημερινά δρομείς να προπονούνται στους δρόμους.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Νυχτερινό άρχισε. Σήμερα στο ΥΜΑΘ ενώσαμε όλοι τις δυνάμεις μας για την αξία, για την ουσία, για την φανέλα του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου της Θεσσαλονίκης!».

*Το Politik.gr στηρίζει τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole ως Χορηγός Επικοινωνίας