Κατερίνα Μάρκου: Ο γιος της παίζει σε σποτ, η ίδια καμαρώνει (vd)

149
Κατερίνα Μάρκου: Ο γιος της παίζει σε σποτ και η ίδια καμαρώνει (vd)
Έναν εξτρά λόγο να καμαρώνει το παιδί της έχει η Κατερίνα Μάρκου, καθώς ο γιος της πρωταγωνιστεί σε σποτ του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης για στήριξη της τοπικής αγοράς.

«Με τον τρόπο του ο γιος μου, ζητάει να στηρίξουμε τις τοπικές αγορές, τις τοπικές επιχειρήσεις, έτσι στηρίζουμε τις θέσεις Εργασίας», σχολίασε η πρώην βουλευτής σε ανάρτησή της στο Twitter.

Δείτε το σποτ όπου πρωταγωνιστεί ο γιός της:

Η Κατερίνα Μάρκου για τις αμέτρητες εξωσωματικές

Πριν από μερικούς μήνες, σε μία εξομολόγηση από καρδιάς, η Κατερίνα Μάρκου είχε μιλήσει στα «Μεσάνυχτα» για τις «αμέτρητες εξωσωματικές», τις αποτυχημένες προσπάθειες και την «εμμονή» της να γίνει μητέρα, καθώς και τα δύο διαμερίσματα που πούλησε στην προσπάθειά της να τα καταφέρει.

Μάλιστα, καυτηρίασε την έλλειψη πλαισίου και την απουσία πρωτοκόλλου ασθενούς στην Ελλάδα.

Τελικά, κάποια στιγμή αποφάσισε να υιοθετήσει και πλέον μετανιώνει για το γεγονός ότι δεν το έπραξε πολύ νωρίτερα.

«Μετάνιωσα για τις τόσες εξωσωματικές, έπρεπε να ξεκινήσω τη διαδικασία της υιοθεσίας από τα 25 μου. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να γίνουμε γονείς και να νιώσουμε πλήρεις. Το πρώτο Σαββατοκύριακο που φιλοξένησα το παιδί, είχα την ελπίδα ότι θα γίνει δικό μου. Κοιτάζω το σήμερα και πραγματικά έχω να δώσω πολλά πράγματα σε αυτό το παιδί», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Μάρκου.

Δείτε ακόμη:
Δ. Μιχαηλίδου: Σκέφτομαι την υιοθεσία