Αναβάθμιση κέντρων υγείας: Κεντρική προτεραιότητα του δημάρχου Ωρωπού

Αναβάθμιση κέντρων υγείας: Κεντρική προτεραιότητα του δημάρχου Ωρωπού

Ο δήμαρχος Ωρωπού επισημαίνει την ανάγκη αναβάθμισης των κέντρων Υγείας και τονίζει τη σημαντική τους επίδραση στους πολίτες. Ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, προήδρευσε στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), κατά την οποία χαρτογραφήθηκαν τα σημαντικά θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες Υγείας στους 66 Δήμους της Αττικής. Τα θέματα που μπήκαν σε προτεραιότητα περιλαμβάνουν την αναβάθμιση του ρόλου των Κέντρων Υγείας, των κοινωνικών δομών, της ισότητας, ψυχολογικής υποστήριξης και της πάταξης των φαινόμενων βίας.

Όπως επισήμανε ο Γιώργος Γιασημάκης: Είχα τη χαρά και τιμή να συγκαλέσω ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας την πρώτη συνεδρίαση και να γνωρίσω εξαίρετους συναδέλφους γιατρούς και έμπειρους αυτοδιοικητικούς. Η ποιότητα και οι γνώσεις τους στα ζητήματα υγείας αποτελούν τη δυναμική της Επιτροπής για σημαντικές παρεμβάσεις προς όφελος των Δήμων και, κυρίως, των πολιτών.

Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και σκοπός μας είναι να έχουμε εισηγητικό και παρεμβατικό ρόλο πάντα με συνεργασίες, επιχειρήματα και διάλογο. Από την πρώτη συνεδρίαση τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που θα αποτελέσουν τη βάση της εισήγησής μας προς τη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΑ και το Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές διάστημα, με στόχο την προώθηση αιτημάτων προς επίλυση.

Loading