Αποδεκτές οι παραιτήσεις των αντιδημάρχων από τη Δήμαρχο Σερρών λόγω δημόσιας αντιδικίας

Αποδεκτές οι παραιτήσεις των αντιδημάρχων από τη Δήμαρχο Σερρών λόγω δημόσιας αντιδικίας

Η δήμαρχος Σερρών αποδέχεται τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων μετά από δημόσια αντιδικία, εστιάζοντας στην ανάγκη πολιτικού πολιτισμού.

Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, μεταξύ των δύο Αντιδημάρχων του Δήμου Σερρών, κ. Γεώργιου Καδή και Δημητρίου Μιχτσόγλου, η Δήμαρχος Σερρών, κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Το χθεσινό απαράδεκτο περιστατικό δημόσιας αντιδικίας μεταξύ δύο αντιδημάρχων δεν εκπροσωπεί σε καμία περίπτωση το ήθος και την αξιακή στάση της σημερινής δημοτικής αρχής.

Ζητώ μια ειλικρινή συγγνώμη από τις Σερραίες και τους Σερραίους για το απαράδεκτο αυτό περιστατικό. Είναι κάτι που και οι ίδιοι αντιλήφθηκαν και γι’ αυτό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευθιξία τους και ζητώντας συγγνώμη από τον Σερραϊκό λαό, μου υπέβαλαν άμεσα τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις ευθύνης αντιδημάρχων που κατέχουν, τις οποίες και έκανα αποδέκτες.

Προσωπικά, δεν πρόκειται να επιτρέψω να υπάρχουν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά. Παλεύω διαχρονικά για τον πολιτικό πολιτισμό και για την εξάλειψη της τοξικότητας στο δημόσιο λόγο. Κανείς δεν δικαιούται να αμαυρώνει την εικόνα του Δήμου και να θολώνει το έργο που με τόσο κόπο και σκληρό αγώνα επιτελεί η Δημοτική Αρχή. Μαθαίνουμε, διορθώνουμε, προχωράμε. Και δεν σταματάμε ποτέ να δουλεύουμε για το καλό του τόπου και μόνο.

Δείτε τι συνέβη στο video από το επίσημο κανάλι του Δήμου στο youtube, στο χρονικό σημείο των 3 ωρών και 28 λεπτών.

Loading