Χρήματα από τη συναυλία για τους δικαστικούς αγώνες: Δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού

Χρήματα από τη συναυλία για τους δικαστικούς αγώνες: Δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023», Μαρία Καρυστιανού, προχώρησε σε δημόσια τοποθέτηση σχετικά με το αντίτιμο (15 ευρώ) που ορίστηκε για τη μεγάλη συναυλία στη μνήμη των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Η συναυλία έχει συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών που προσφέρουν αφιλοκερδώς. «Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη συναυλία και να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε για τους δικαστικούς αγώνες του εξωτερικού» δήλωσε η Καρυστιανού απαντώντας στους επικριτές της επιλογής να οριστεί αντίτιμο. «Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό σε αυτό που κάνουμε» πρόσθεσε η μητέρα της 20χρονης Μάρθης, η οποία σκοτώθηκε στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Η παρέμβαση της κ. Καρυστιανού έρχεται μετά από δημόσια δήλωση του Νίκου Πλακιά, ο οποίος εκφράζει την αντίθεσή του για την ύπαρξη αντιτίμου, αναφέροντας ότι «τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ».

Η Μαρία Καρυστιανού σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να απαντήσει στον κ. Πλακιά, αλλά εκπροσωπεί τον Σύλλογο και ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ένας από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, δήλωσε: «Πηγαίνω στη συναυλία για τα Τέμπη χωρίς δεύτερη σκέψη», καθώς επιθυμεί να στηρίξει τις οικογένειες που διεκδικούν νομικά τις αποζημιώσεις.

Loading