Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να επανέλθει δυναμικά στην πολιτική σκηνή

Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να επανέλθει δυναμικά στην πολιτική σκηνή

Σε δύο χρόνια μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα και να αλλάξουν οι συσχετισμοί, υπογράμμισε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος Άννα Διαμαντοπούλου, απαντώντας για ενδεχόμενη συνεργασία με τη ΝΔ. Η Άννα Διαμαντοπούλου τόνισε ότι το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ ρευστό, προσθέτοντας: «Βλέπουμε τη ΝΔ να χάνει 13 – 14 μονάδες, βλέπουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί».

Μιλώντας για την καταγγελία του Χάρη Δούκα και την τοποθέτηση του Παύλου Γερουλάνου, η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε την έκκληση ότι στο ΠΑΣΟΚ «δεν πρέπει να κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ». Επιπλέον, επισήμανε ότι οι τελευταίες μέρες πριν από τις εκλογές είναι οι πιο σκληρές, αναφέροντας ότι γίνονται επιθέσεις και πως η ίδια δέχεται αυτό το γεγονός, ενώ δεν γνωρίζει αν πρόκειται για τρολ.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής του κόσμου στις κάλπες και πόσο αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει δείγμα αλλαγής στο πολιτικό σύστημα. «Διότι ο κόσμος ξανακοιτάει το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε, αναφέροντας ότι πρέπει όλοι να υποστηρίζουν τους υποψηφίους τους με πάθος.

Επισήμανε επίσης ότι είναι σύμφωνη για νέο ντιμπέιτ αν βρίσκεται στον δεύτερο γύρο και ότι είχε προτείνει τη δημιουργία ενός καναλιού στο YouTube από το ΠΑΣΟΚ, όπου οι υποψήφιοι θα μπορούσαν να πραγματοποιούν ντιμπέιτ και να μιλούν για συγκεκριμένες πολιτικές. Σχετικά με τη σύγκρουση με τον Παύλο Γερουλάνο, δήλωσε πως «προτιμώ να μιλήσω για τον εαυτό μου, δεν μπορώ να πω αν είμαι καλύτερη ή χειρότερη».

Καταλήγοντας, η Άννα Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι καταθέτει μια μεγάλη διαδρομή με πλούσια εμπειρία στην πολιτική, τονίζοντας ότι η κομματική ζωή δεν αρκεί από μόνη της και ότι είναι σημαντικό να έχει κανείς και ιδιωτική ζωή.

Loading