Δίδυμος και σκανδαλώδης: Η επανεμφάνιση του Sean Diddy Combs από τη φυλακή

Δίδυμος και σκανδαλώδης: Η επανεμφάνιση του Sean Diddy Combs από τη φυλακή

Ο Sean Diddy Combs συνεχίζει να απασχολεί με τις κατηγορίες εις βάρος του, ενώ αναρτά φωτογραφίες για την κόρη του στα social media.

Έχει περάσει ένας μήνας από τη σύλληψη του Sean Diddy Combs. Συγκεκριμένα, το ημερολόγιο έγραφε Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, όταν πραγματοποιήθηκε η σύλληψή του ράπερ για σωματεμπορία και εκβιασμό, ενώ η δικάσιμος ορίστηκε για τις 5 Μαΐου 2025.

Την ώρα, όμως, που η μία κατηγορία διαδέχεται την επόμενη κατά του Sean Diddy Combs, κράτηται σε φυλακή του Μπρούκλιν επί του παρόντος, κι ενώ μια εντελώς νέα έφτασε στο φως της δημοσιότητας με την Άσλεϊ Πάρχαμ να τον κατηγορεί πως τη βίασε με άλλους τρεις άνδρες. Ο ράπερ έκανε μια απρόσμενη επανεμφάνιση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η ανάρτηση του Sean Diddy Combs

Πριν κάποιες ώρες, ο ράπερ ανάρτησε στο λογαριασμό του μια σειρά φωτογραφιών της κόρης του, η οποία φαίνεται να έχει τα γενέθλιά της. Στην εν λόγω ανάρτηση, έγραψε τους στίχους του Να ζήσεις και χρόνια πολλά, ενώ μετά από αυτό έγραψε: Ο μπαμπάκας σε αγαπά.

Η περίπτωση της Άσλεϊ Πάρχαμ

Η Άσλεϊ Πάρχαμ αποτελεί άλλη μια γυναίκα η οποία κατηγορεί τον Diddy για βιασμό. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, ο ράπερ φαίνεται να την βίασε μαζί με άλλους τρεις άνδρες, μετά από δική της νύξη σχετικά με τη δολοφονία του Tupac. Η ενάγουσα τον κατηγόρησε για την δολοφονία του θρυλικού ράπερ σε μια κλήση που είχαν στο FaceTime.

Στην πορεία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Diddy της έστησε μια παγίδα έτσι ώστε να βρεθεί στο σπίτι του φίλου του, Σέιν Πίρς, ο οποίος τοποθέτησε ως πρόφαση ότι χρειάζεται βοήθεια για την αγωγή του για τον καρκίνο.

Η Άσλεϊ Πάρχαμ πήγε στο σπίτι του Πιρς, όπου την περίμενε και ο Diddy. Όταν τον αντίκρυσε, αυτός με ένα μαχαίρι την απείλησε, τοποθετώντας το κοντά στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια της έσκισε τα ρούχα, τη γέμισε κάποιας μορφής λιπαντικό και έσπρωξε βίαια ένα τηλεχειριστήριο στον κόλπο της, όπως υποστηρίζει η αγωγή.

Όταν η Πάρχαμ προσπάθησε να ξεφύγει, ο Diddy φέρεται να δήλωσε ότι εξεπλάγη που ήταν όρθια, επειδή της έδωσε αρκετά ναρκωτικά για να βγάλει από τη μέση ένα άλογο. Μάλιστα, της προσέφερε χρήματα για να πει ότι το σεξ ήταν συναινετικό, ενώ όταν εκείνη αρνήθηκε και δήλωσε ότι θα τον κατήγγειλε στην αστυνομία, η αγωγή ισχυρίζεται ότι ο Diddy της είπε ότι κανείς δεν θα την πίστευε και απείλησε την οικογένειά της.

Loading