Εάν το διάταγμα κριθεί παράνομο: Επιπτώσεις και λύσεις

Εάν το διάταγμα κριθεί παράνομο: Επιπτώσεις και λύσεις

Ανακαλύψτε τις επιπτώσεις και τις λύσεις του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού. Διαβάστε στα ΝΕΑ της Παρασκευής: Υψη κτιρίων αν το διάταγμα βγει παράνομο.

Οι επιπτώσεις για τις οικοδομές, αν ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ.

Το κρίσιμο σημείο της αναδρομικότητας ως προς την εφαρμογή της απόφασης και μια εναλλακτική που ισορροπεί αναλογικά όλες τις πλευρές.

Η άγρια κόντρα συνδικαλιστών και ΟΣΕ συνεχίζεται με επικίνδυνα παιχνίδια στις ράγες των τρένων. Γιατί ο μηχανοδηγός του προαστιακού αγνόησε δύο συνεχόμενα φωτόσημα και δεν ακινητοποίησε το τρένο; Σε διαθεσιμότητα οι εμπλεκόμενοι, με παρέμβαση της Εισαγγελίας για το νέο περιστατικό.

Επιπλέον, η επιδότηση θέρμανσης φτάνει έως €1.000 και περιλαμβάνει και ρεύμα. Στο μεταναστευτικό, το όχι στη Μελόνι και το ναι στην Πολωνία, με αποφάσεις που λήφθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής.

Στα Ελληνοτουρκικά, ο Σαμαράς ενόχλησε και ο Μητσοτάκης απάντησε, κάνοντας λόγο για πατριώτες της φακής από τις Βρυξέλλες. Υπάρχουν πέντε ερωτήματα για τη σκοπιμότητα μιας διαρροής από το ελληνικό FBI.

Η Βάσω Παπανδρέου τιμάται με την αναφορά 1944 – 2024: Η Σιδηρά Κυρία της Αλλαγής. Επίσης, ο Γιαχία Σινουάρ, ο εμπνευστής της 7ης Οκτωβρίου, είναι νεκρός, καθώς οι Ισραηλινοί σκότωσαν τον ηγέτη της Χαμάς που σχεδίασε το μακελειό.

Στην έκθεση, οι θησαυροί της Κάτω Ιταλίας φιλοξενούνται στο Μουσείο Ακρόπολης. Και στην ενθετη πολυσέλιδη ομάδα, η Ρεάλ νίκησε τον ΠΑΟ με 90-86, σημειώνοντας δεύτερη σερί ήττα με άμυνα που κάνει… νερά. Επίσης, η υπόθεση Εμπαπέ φέρνει στο προσκήνιο τα μυστήρια της Στοκχόλμης.

Loading