Emily in Paris: Κεντρικός χαρακτήρας θεωρεί πως η σειρά υποτιμά τη νοημοσύνη των θεατών

Emily in Paris: Κεντρικός χαρακτήρας θεωρεί πως η σειρά υποτιμά τη νοημοσύνη των θεατών

Αν κάτι σας βρωμάει στην σειρά Emily in Paris, δεν είστε οι μόνοι.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς ο Λούκας Μπράβο, κατά πως φαίνεται πήρε την πρωτοβουλία να  να εγκαταλείψει τη σειρά μετά την πέμπτη σεζόν, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, η εν λόγω σειρά του Netflix πρόκειται για ένα έργο δεν τείνει να λαμβάνει υπόψη της τη νοημοσύνη των θεατών, ενώ έκανε λόγο και για έλλειψη πνευματικής διέγερσης.

Ο Γάλλος σταρ, ο οποίος υποδύεται τον σεφ και τον on-off έρωτα της Emily, τον Gabriel, έχει εκφράσει και στο παρελθόν τη δυσαρέσκειά του για τις ιστορίες του χαρακτήρα του και τώρα επανέρχεται δυναμικά.

Τι είπε για τη σειρά ο Λούκας Μπράβο

Συγκεκριμένα, ο ο 36χρονος σε συνέντευξη που έδωσε στο γαλλικό Le Figaro έκρινε τη φύση της σχέσης που αναπτύσσεται μεταξύ της πρωταγωνίστριας και του χαρακτήρα που υποδύεται ο ίδιος αρχαϊκή στο Εmily in Paris. Όλα βασίζονται στην έλλειψη επικοινωνίας, δήλωσε.Είναι λίγο αρχαϊκό, συνέχισε για την επικοινωνία μεταξύ του Gabriel και της Emily. Στις μέρες μας, η νέα γενιά λεκτικοποιεί, αντιπαρατίθεται, και αυτό δεν λειτουργεί πλέον σε αυτή την περίπτωση, δεν καταλαβαινόμαστε, πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται πως σκέφτεται αν θα συμμετέχει καν στην πέμπτη σεζόν, μέρος της οποίας θα γυριστεί στη Ρώμη, απ όπου κατάγεται ο νέος έρωτας της Emily.

Η ζωή είναι σύντομη, δήλωσε ο Μπράβο. Χρειάζονται πέντε μήνες για να γυριστεί αυτή η σειρά. Θέλω να τους θυσιάσω λέγοντας μια ιστορία που δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον;.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε παραδέχτηκε ότι είχε απογοητευτεί από τον χαρακτήρα του και την κατεύθυνση που έπαιρνε η σειρά: Δεν μου αρέσει πραγματικά αυτό που έχει γίνει και το πού πηγαίνει αυτή η ιστορία, είπε.

Ξέρετε, στο τέλος της ημέρας, είμαι απλώς ένας ηθοποιός και είμαι εδώ για να λέω τις ατάκες μου, αλλά, ναι, είναι κάπως περίεργο.

Δεν τον καταλαβαίνω πια. Αλλά θα δούμε Ο Ντάρεν Σταρ έχει σχέδια. Εγώ απλά τα ακολουθώ, πρόσθεσε για τον ρόλο του στη σειρά.

Loading