Εξελίξεις στην υπόθεση του Πετρίτ: DNA και νέες αποκαλύψεις στην ΓΑΔΑ

Εξελίξεις στην υπόθεση του Πετρίτ: DNA και νέες αποκαλύψεις στην ΓΑΔΑ

Λύση στο μυστήριο του «άνθρωπου χωρίς ταυτότητα» αναμένεται να δοθεί με την εξέταση DNA της οικογένειας από την Αλβανία που υποστηρίζει ότι πρόκειται για τον δικό τους άνθρωπο. Σήμερα το μεσημέρι, η οικογένεια του Πετρίτ επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες. Όλα πλέον εξαρτώνται από το δείγμα DNA που έδωσε η 72χρονη μητέρα του Πετρίτ, που ελπίζει και περιμένει καρτερικά να συναντήσει από κοντά τον γιο της. «Δώσαμε DNA και μας είπαν ότι μόλις βγει θα μας ενημερώσουν», αναφέρει η οικογένεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Πέτρος όχι μόνο δεν έχει εκφράσει επιθυμία να δει αυτή τη γυναίκα από κοντά, αλλά δεν σηκώνει και τα τηλέφωνα. Είναι εντυπωσιακό πως την επικοινωνία με την οικογένεια αυτή έχει αναλάβει αποκλειστικά ο εργοδότης του Πέτρου. Για την πλευρά του Πέτρου, προέχει η λήψη των αποτελεσμάτων DNA πριν από οποιαδήποτε συνάντηση.

Εν τω μεταξύ, η 72χρονη γυναίκα ταξίδεψε μέσα στη νύχτα από την Αλβανία μόνο και μόνο για να συναντήσει τον Πέτρο, που όπως λέει είναι ο γιος της. Οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να αποδείξουν ότι είναι συγγενείς του Πέτρου. Δείχνουν φωτογραφίες και εξιστορούν ιστορίες που πιστοποιούν τη σύνδεσή τους.

Ο μικρότερος αδελφός του, Αρμάντο, αναφέρει στο LIVE NEWS το κάψιμο στο αριστερό του χέρι, υποστηρίζοντας ότι όταν το δει ο Πέτρος, θα θυμηθεί την ημέρα του ατυχήματος με το καυτό γάλα. Ο Πέτρος συνεχίζει να δηλώνει ότι δεν θυμάται τίποτα και δεν νιώθει καμία σύνδεση με αυτούς τους ανθρώπους.

Το LIVE NEWS παρουσιάζει τις δηλώσεις της γυναίκας που φέρεται να είναι η μητέρα του Πετρίτ στην αστυνομία. «Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Μέναμε στην Κλεισούρα Αλβανίας. Το 1990, ο Πετρίτ έφυγε από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα. Είχαμε επικοινωνία μέχρι το 1995, αλλά από τότε δεν είχα νέα του μέχρι που τον είδαμε στην τηλεόραση να ψάχνει την οικογένειά του. Αμέσως κατάλαβα ότι είναι ο γιος μου». Τα αποτελέσματα του DNA αναμένονται σε λίγες μέρες και τότε θα μάθουμε αν φτάσαμε στη λύση του μυστηρίου.

Loading