Η Μισέλ Ομπάμα μοιράζεται τις σκέψεις της για την οικογένεια και τις προτεραιότητες της μητρότητας. Η Μισέλ Ομπάμα, πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή της ως μητέρα δύο κοριτσιών, απορρίπτοντας την ιδέα ενός τρίτου παιδιού. Στο νέο επεισόδιο του podcast «Not Gonna Lie» με την Κάιλι Κέλς, η Μισέλ αναφέρθηκε στις διαφορετικές απόψεις που είχε με τον σύζυγό της, πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, σχετικά με το μέγεθος της οικογένειας τους. «Νομίζω ότι ήμουν τυχερή με αυτές τις δύο», δήλωσε, αναφερόμενη στις κόρες της, Μάλια και Σάσα, ενώ ο Μπαράκ πρότεινε την ιδέα ενός τρίτου παιδιού, σε κάτι που εκείνη απέρριψε, λέγοντας του να «συνέλθει» (key001).
Η Μισέλ αποκάλυψε επίσης τις προκλήσεις που συνδέονται με την πρώιμη μητρότητα και την επιλόχεια κατάθλιψη. «Νομίζω ότι η θλίψη που ένιωσα προήλθε από το πόσο αγαπάς αυτά τα μωρά. Συνδέεσαι αμέσως», τόνισε, προσθέτοντας ότι ο φόβος της για την ευημερία των παιδιών της την οδηγεί να θέλει να τους δώσει χώρο και ελευθερία μακριά από τη δημοσιότητα (key002).
Αν και δέχτηκε προτάσεις για να υποβάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος, η Μισέλ δήλωσε πως αυτό δεν την ενδιέφερε. «Ήθελα να έχουν ελευθερία, να μην έχουν τα μάτια του κόσμου πάνω τους», εξήγησε, τονίζοντας τις θυσίες που απαιτεί ένας τέτοιος ρόλος από τα παιδιά (key003).
Πηγή περιεχομένου: in.gr
