Γλυφάδα: Νέα στοιχεία για τη βία ανάμεσα σε μαθητές και την κόντρα πριν τον ξυλοδαρμό

Γλυφάδα: Νέα στοιχεία για τη βία ανάμεσα σε μαθητές και την κόντρα πριν τον ξυλοδαρμό

Νέα στοιχεία σχετικά με το bullying που υφίστατο η 14χρονη από συμμαθήτριές της, το οποίο οδήγησε στον άγριο ξυλοδαρμό της στη Γλυφάδα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η επίθεση που προκάλεσε τον τραυματισμό της 14χρονης οφείλεται σε κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ του θύματος και συμμαθήτριάς της τον περασμένο χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της 14χρονης είχε αναφέρει στη διεύθυνση του σχολείου ότι η κόρη του δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της, ανάμεσά τους και μία 14χρονη που πρωταγωνίστησε στον ξυλοδαρμό της. Η μαθήτρια αυτή απομακρύνθηκε από το σχολείο, ενώ υπήρξαν προστριβές με την οικογένειά της για το εν λόγω ζήτημα. Ο πατέρας της 14χρονης γνωστοποίησε ότι δίνονται διαδικτυακά ραντεβού με στόχο να επιτεθούν στην κόρη του, με το σχολείο να μην προβαίνει σε μέτρα πρόληψης.

Στον ξυλοδαρμό της 14χρονης εμπλέκονται παράλληλα και μία 16χρονη συμμαθήτριά της, καθώς και μία 14χρονη από άλλο σχολείο.

Στο Live News μίλησε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε τα γεγονότα που δεν κατέγραψαν οι κάμερες από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης. Όπως ανέφερε, στο σημείο ήταν παρών ένας νεαρός με τατουάζ στα χέρια, ο οποίος ακολουθούσε την παρέα που επιτέθηκε στην 14χρονη. «Φεύγει η κοπέλα που δέρνει, τραβάει την άλλη από το μαλλί και τραβιούνται πιο πέρα. Πέφτουν άλλοι 4-5 πάνω της και την κλωτσάνε», είπε ο μάρτυρας, προσθέτοντας ότι φώναζαν fight, fight, fight και φαίνονταν σαν να υπήρχε κάποιος που τους έδινε οδηγίες.

Loading