Γονείς πίσω από τα κάγκελα: Νέα μέτρα για παραπτώματα ανηλίκων

Γονείς πίσω από τα κάγκελα: Νέα μέτρα για παραπτώματα ανηλίκων

Διαβάστε στα «ΝΕΑ» της Τρίτης:

Σε περίπτωση άσκησης βίας από ανηλίκους, οι γονείς θα μπαίνουν έως και πέντε χρόνια φυλακή. Η ποινή παύει να είναι εξαγοράσιμη και δεν θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Επιπλέον, τι προβλέπει το σχέδιο για τον «ολικό αφοπλισμό» των εφήβων; Σε ηπιότερα αδικήματα προβλέπονται αυστηρά χρηματικά πρόστιμα.

Για συνταξιούχους του Δημοσίου, απόστρατους και μηχανικούς, γιατρούς, δικηγόρους: Αναδρομικά για 120.000 θα καταβληθούν τον Οκτώβριο ποσά έως 2.619 ευρώ.

Από το Ισραήλ στον Λίβανο, οι πρώτες κινήσεις χερσαίας εισβολής ξεκίνησαν αργά χθες και χτυπήθηκε το κέντρο της Βηρυτού για πρώτη φορά ύστερα από 18 χρόνια.

Για το 2025, τα 151 SOS των μπλε φακέλων του Μαξίμου δείχνουν τι αποφασίστηκε για προσλήψεις, δάνεια αγροτών και φοροελαφρύνσεις.

Τραγωδία με νεκρούς: νέο ολονύκτιο θρίλερ για τη φωτιά στην Κόρινθο, καθώς έκλεισε χθες βράδυ η Εθνική Κορίνθου – Πατρών.

Ακολουθεί το παρασκήνιο μιας αναβολής, ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι στον δρόμο για τις εκλογές με τον Παύλο Γερουλάνο να ηγείται σήμερα.

Στο Parthenon Project, υπάρχει «σχετική αισιοδοξία» για την επιστροφή των Γλυπτών.

Κάθε Τρίτη το ειδικό ένθετο CITYHUB, και στην ενθετη πολύσελιδο «ΟΜΑΔΑ» ο Αντετοκούνμπο μοιράζεται τις εμπειρίες του από τους Ολυμπιακούς: «Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία ζωής». Σημειώνεται τέλος ότι ακολουθεί τριήμερος μαραθώνιος 54 αγώνων για τα Κύπελλα Ευρώπης.

Loading