Η Μαρινέλλα σε κρίσιμη κατάσταση: Αισιοδοξία από τους γιατρούς και νέα εξετάσεις

Η Μαρινέλλα σε κρίσιμη κατάσταση: Αισιοδοξία από τους γιατρούς και νέα εξετάσεις

Η αγωνία για την υγεία της Μαρινέλλας συνεχίζεται, μετά το ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο. Η σπουδαία ερμηνεύτρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» και, μετά από τέσσερις ημέρες, οι γιατροί αναφέρουν ότι η κατάσταση της είναι σταθερή, αλλά παραμένει κρίσιμη. Υπάρχει ωστόσο αισιοδοξία, καθώς η Μαρινέλλα ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και δεν χρειάζεται πλέον διασωλήνωση. Σήμερα, αναμένεται να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων.

Στο πλευρό της, παραμένουν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, καθώς και χιλιάδες θαυμαστές που εκφράζουν την αγάπη και τη στήριξή τους. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, που τιμήθηκε με το αργυρό μετάλλιο της πόλης, δήλωσε: «Πρέπει να σας πω ότι αναπόφευκτα το μυαλό μου πηγαίνει και ξαναπηγαίνει τώρα στην κοσμοαγάπητη Σαλονικιά που δίνει μάχη για τη ζωή της αυτές τις ώρες. Περαστικά σου Μαρινέλλα».

Επιπλέον, οι Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη αφιέρωσαν από το Λυκαβηττό ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή και της Χαρούλας Αλεξίου, εκφράζοντας έτσι τη στήριξή τους. Οι Γιάννης Πάριος και Γιώργος Κατσαρός, από τη σκηνή του Ηρωδείου, πρόσφεραν επίσης μια συγκινητική αφιέρωση: «Απόψε είναι ένας χαιρετισμός στην αγαπημένη μας Μαρινέλλα. Είναι η μάνα όλων μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Loading