Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε ανήλικους μετανάστες στα Σεπόλια

Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε ανήλικους μετανάστες στα Σεπόλια

Σοβαρή καταγγελία για ρατσιστική επίθεση ανήλικων μεταναστών στα Σεπόλια αναδεικνύει την ακραία κατάσταση της βίας. Μια σοβαρή καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με ρατσιστική επίθεση εναντίον ανήλικων μεταναστών στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με την ομάδα στο Facebook sepolia.net, όλα ξεκίνησαν όταν δύο ανήλικα παιδιά της δομής φιλοξενίας προσφυγόπουλων επί της Αμβρακίας ξεκίνησαν να μαλώνουν μεταξύ τους. Δύο κοπέλες που περνούσαν από εκεί τους φώναξαν να σταματήσουν να μαλώνουν. Όταν κάτοικοι στις γύρω πολυκατοικίες ρώτησαν τις κοπέλες αν δέχθηκαν επίθεση, αυτές απάντησαν ότι όχι, μεταξύ τους μαλώνουν και στη συνέχεια έφυγαν.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας άρχισε να μαζεύεται όχλος και κάποιοι φώναζαν επιθετικά, καλώντας να τους πετάξουν έξω. Ήρθε ένα περιπολικό και πήρε μαζί του το ένα από τα παιδιά που μάλωναν και τον φύλακα της δομής ως υπεύθυνο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και αυτοπτών μαρτύρων, τα γεγονότα εξελίχθηκαν ως εξής: Δύο ανήλικα παιδιά της δομής άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους, πρώτα στο μπαλκόνι και εν συνεχεία στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Δυο κοπέλες τους φώναξαν να σταματήσουν. Όταν κάτοικοι των γύρω πολυκατοικιών ρώτησαν: Σας επιτέθηκαν; Σας χτύπησαν;, αυτές απάντησαν ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο και έφυγαν.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας άρχισε να μαζεύεται όχλος. Κάποιοι από αυτούς φώναζαν επιθετικά του τύπου: πάμε να τους πετάξουμε έξω τώρα. Η πολυκατοικία έμεινε αφύλακτη και ο όχλος έγινε μεγαλύτερος και πιο επιθετικός. Ακούγονταν απειλές από κάτω, όπως θα σας γα…..με, να έρθει κλούβα να σας μαζέψει και να σας πετάξει στην θάλασσα.

Δύο – τρία παιδιά, πιο θερμόαιμα, απαντούσαν από πάνω. Τρεις ή τέσσερις γεροδεμένοι άνδρες μπήκαν στην πολυκατοικία, σπάζοντας την πόρτα, και τους ακολούθησαν πολλοί άλλοι. Από την πολυκατοικία ακούγονταν ουρλιαχτά παιδιών.

Περίπου επτά περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας έφθασαν και ανέβηκαν στην πολυκατοικία. Κάποιους συνέλαβαν, με πληροφορίες να αναφέρουν αβεβαιότητα για το ποιοι είναι αυτοί. Η Χρυσή Αυγή σαν οργάνωση δεν τρομάζει πια. Ο φασισμός και ρατσισμός που ζει στις ψυχές πολλών, τρομάζει πραγματικά.

Loading