Κλειστά τα σχολεία στην Αθήνα την Πέμπτη λόγω εορτασμού του Αγίου Διονυσίου

Κλειστά τα σχολεία στην Αθήνα την Πέμπτη λόγω εορτασμού του Αγίου Διονυσίου

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη, τα σχολεία στον Δήμο Αθηναίων για τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη, ο οποίος είναι ο πολιούχος της πόλης. Σχετική ενημέρωση για το γεγονός ότι δεν θα διεξαχθούν μαθήματα αύριο έχει σταλεί στους γονείς των μαθητών.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, λόγω της γιορτής του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, πολιούχου της πόλης των Αθηνών, το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό». Εκτός από τα σχολεία που θα είναι κλειστά, λόγω του εορτασμού του Αγίου Διονυσίου θα εφαρμοστούν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι δρόμοι όπου θα ισχύσουν οι ρυθμίσεις σε συγκεκριμένες οδικές αρτηρίες θα ισχύσει απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 06:00 ώρα το πρωί, καθώς και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 16:00 το μεσημέρι έως το τέλος της εκδήλωσης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στους παρακάτω δρόμους: Σκουφά (το τμήμα μεταξύ Ομήρου και Πλατείας Φιλικής Εταιρείας), Λυκαβηττού (το τμήμα μεταξύ Σκουφά και Σόλωνος), Δημοκρίτου (το τμήμα μεταξύ Σκουφά και Σόλωνος), Σόλωνος (το τμήμα μεταξύ Λυκαβηττού και Κανάρη), Σέκερη και Κανάρη (σε όλο το μήκος τους) και Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να μην κινούνται ή σταθμεύουν τα οχήματά τους στις ανωτέρω οδούς καθώς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών.

Loading