Κωνσταντινούπολη: Ο Μπάτμαν συμμετέχει στη διαδήλωση για τον Ιμάμογλου

Κωνσταντινούπολη: Ο Μπάτμαν συμμετέχει στη διαδήλωση για τον Ιμάμογλου

Η διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη συγκέντρωσε πλήθος υποστηρικτών του Ιμάμογλου, με ανατρεπτικές παρουσίες. Στην Κωνσταντινούπολη, η διαδήλωση για την απελευθέρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου πήρε μια ανατρεπτική τροπή με την εμφάνιση του Μπάτμαν, ο οποίος εθεάθη ανάμεσα στους διαδηλωτές. Η συγκεκριμένη εμφάνιση έρχεται μετά την viral παρουσία του Πίκατσου σε προηγούμενη διαδήλωση, γεγονός που έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/3), εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες ζητούσαν την αποφυλάκιση του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης και απαιτούσαν δικαιοσύνη.

Ο Μπάτμαν, ως διαδηλωτής, προτίμησε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του επιλέγοντας τον γνωστό χαρακτήρα της DC Comics για την παρουσία του στη συγκέντρωση, κερδίζοντας τα βλέμματα του κόσμου. Οι φωτογραφίες του έχουν κυκλοφορήσει ευρέως, με τον Μπάτμαν να συμμετέχει σε ένα πλήθος που ζητά δικαιοσύνη και νομιμότητα.

Στη συγκέντρωση, υπήρξαν πανό που εξέφραζαν την ανησυχία του κόσμου: Αν η δικαιοσύνη σιωπά, ο λαός θα μιλήσει. Οικονομικά και νομικά ζητήματα που πλήττουν τη χώρα ήταν στο επίκεντρο των ομιλιών, με τον εκπρόσωπο του CHP να δηλώνει, Αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ. Λέμε δικαιώματα, νόμος και δικαιοσύνη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η σύζυγος του Ιμάμογλου, Ντιλέκ, που μίλησε για την αφοσίωση του συζύγου της στον λαό και για τις επιπτώσεις της κρατικής καταπίεσης. Σημαντική ήταν και η παρέμβαση της μητέρας του Ιμάμογλου, Χάβα, η οποία υπογράμμισε την αγάπη του γιου της προς τον κόσμο και την αφοσίωσή του στην υπηρεσία του λαού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, παρά την κράτησή του, ο Ιμάμογλου επικοινώνησε με τους διαδηλωτές μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, δηλώνοντας ότι Το έθνος μας είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε κυβέρνηση. Οι παρεμβάσεις του κατέδειξαν την ενότητα του λαού απέναντι στις πολιτικές αντιξοότητες.

Βίντεο:

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play