Κρίσιμη κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας – Νέες πληροφορίες από τους γιατρούς

Κρίσιμη κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας – Νέες πληροφορίες από τους γιατρούς

«Σταθερή και κρίσιμη» παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί της σπουδαίας ερμηνεύτριας. Υπενθυμίζεται πως η Μαρινέλλα κατέρρευσε επάνω στη σκηνή του Ηρωδείου, κατά τη διάρκεια συναυλίας της, την Τετάρτη (25/9). Όπως έγινε γνωστό, λίγες ώρες μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, η καλλιτέχνις είχε υποστεί «σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία)».

Την ίδια ώρα, οι γιατροί τονίζουν ότι ιδιαίτερα κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 2-3 24ωρα. Το θετικό είναι πως ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και πως έχει ανοίξει τα μάτια της. Σύμφωνα με τον ANT1, η Μαρινέλλα, αφού ανέκτησε επαφή με το περιβάλλον, ψιθύρισε στην κόρη της, Τζωρτζίνα, πως «δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε για την πορεία της υγείας της σπουδαίας ελληνίδας τραγουδίστριας, αναφέροντας ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, και τόνισε πόσο σημαντικά είναι τα επόμενα 24ωρα. «Η διάγνωση δείχνει ότι έκανε εγκεφαλική αιμορραγία, που σημαίνει ότι έσπασε αγγείο και εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Είναι κρίσιμες και δύσκολες ώρες», σημείωσε η κ. Παγώνη.

«Ας αφήνουμε τον ασθενή λίγο στην ησυχία της να παλέψει. Καταλαβαίνω την αγωνία, την αγάπη του κόσμου, αλλά αυτές οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για έναν οργανισμό», πρόσθεσε.

Loading