Κρήτη: Η απελευθέρωση μιας κοπέλας από τις φρικτές κακοποιήσεις του πατέρα της

Κρήτη: Η απελευθέρωση μιας κοπέλας από τις φρικτές κακοποιήσεις του πατέρα της

Σοκαριστική ιστορία κακοποίησης και εμπορίας ανθρώπων στην Κρήτη, με κεντρικό πρόσωπο μια 22χρονη γυναίκα. Ο εφιάλτης που βίωνε από την ηλικία των 15 ετών μια νεαρή κοπέλα, ενήλικη σήμερα, από τον πατέρα της αποκαλύφθηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Αυτή η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο χάρη στις καταγγελίες της 22χρονης σήμερα γυναίκας για βιασμό από τον πατέρα της όταν ήταν ανήλικη.

Πολύ γρήγορα άρχισε να την παζαρεύει σε διάφορους άνδρες, μεταξύ των οποίων και γνωστοί επιχειρηματίες, με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση της έναντι αμοιβής. Ο 50χρονος πατέρας κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση και εμπορία ανθρώπων και του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών.

Η κοπέλα, αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος στην φρικτή αυτή κατάσταση, κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη βίασε ένα βράδυ στο αυτοκίνητο. Απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε τα μυστικά τους και της υποσχέθηκε ότι δεν θα την πείραζε ξανά. Τρεις μήνες αργότερα, όμως, τη βίασε ξανά, και οι κακοποιήσεις έγιναν αναπόφευκτες και συστηματικές.

Το παζάρι φέρεται να ξεκίνησε με πρώτο πελάτη έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία. Με τον καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας άρχισε να διευρύνει τον κύκλο των ανδρών στους οποίους εξέδιδε την ανήλικη κόρη του, συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και συγγενείς των πελατών.

Στην κατάθεσή της, η κοπέλα αναφέρθηκε στα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε βιώσει, περιγράφοντας τα φρικτά στοιχεία της κακοποίησης από τον πατέρα της, καθώς και τον κοινωνικό και ψυχολογικό αντίκτυπο που είχε αυτή η εμπειρία στη ζωή της.

Loading