Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας από το βράδυ του Σαββάτου εν όψει του Greece Race for the Cure 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας από το βράδυ του Σαββάτου εν όψει του Greece Race for the Cure 2024

Σε ισχύ θα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ του Σαββάτου (28/9) έως και το μεσημέρι της Κυριακής (29/9) με κλειστούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, λόγω του 16ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου «Greece Race for the Cure 2024». Ακολουθεί η αναλυτική λίστα με τις αλλαγές και τους κλειστούς δρόμους όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία:

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της από την οδό Σουρή έως τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας από τις 22:00 του Σαββάτου (28/9) και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Λεωφ. Βασ. Αμαλίας σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τις 06:45 έως τις 13:00 της Κυριακής (29/9).

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την Κυριακή (29/9), από τις 06:45 έως τις 13:00, ως εξής: Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί των Λεωφ. Βασ. Αμαλίας σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Επίσης, προβλέπεται διακοπή στην Λεωφ. Συγγρού στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, καθώς και στη Λεωφ. Βασ. Όλγας.

Για την Κυριακή 29-9-2024, από τις 08:30 έως τις 13:00, θα υπάρξουν και άλλες διακοπές στην Λεωφ. Βασ. Σοφίας μεταξύ της Λεωφ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Ζαχάρωφ, καθώς και σε άλλες κεντρικές οδούς.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Loading