Μαρινέλλα: Εξιτήριο από τη ΜΕΘ μετά από 21 ημέρες νοσηλείας

Μαρινέλλα: Εξιτήριο από τη ΜΕΘ μετά από 21 ημέρες νοσηλείας

Η Μαρινέλλα βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας, συνεχίζοντας τη θεραπεία της. Η Μαρινέλλα βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου νοσηλεύονταν από τις 25 Σεπτεμβρίου, μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία, αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Νωρίτερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή του Alpha, Happy Day, αναφέροντας ότι η Μαρινέλλα περνάει ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο και έχει λάβει μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο. Η Μαρινέλλα θα πάει στο δεύτερο στάδιο βγαίνοντας από την εντατική και πηγαίνοντας σε απλό δωμάτιο. Πάλεψε από την πρώτη στιγμή. Τα αιμορραγικά επεισόδια είναι πολύ δύσκολα. Στη συνέχεια, θα έρθει το τρίτο στάδιο που είναι το κέντρο αποκατάστασης.

Loading