Μεθυσμένος 65χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο στις 15 Ιουνίου – Ο 65χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 65χρονος άνδρας, που αναστάτωσε γειτονιά του Βόλου καθώς βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στις 15 Ιουνίου ο 65χρονος είχε βάλει στη διαπασών μουσική και αναστάτωσε στις 4 το μεσημέρι την γειτονιά με τους περίοικους να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να βλέπουν τον άνδρα να κρατάει καραμπίνα και να πυροβολεί στον αέρα.

propoli

Σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του, βρέθηκαν η καραμπίνα που πυροβολούσε και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, η άδεια των οποίων είχε λήξει και ήταν στην κατοχή του παράνομα.

Σημειώνεται πως o άνδρας κατηγορήθηκε για διατάραξη κοινής ησυχίας, άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη κατοχή κυνηγετικών όπλων και φυσιγγίων.

Δείτε επίσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία της – «Η απώλεια σου, μου έχει ξεσχισει τα σωθικά»

Loading