Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος «σπάει» τη σιωπή του: Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα για προσωπική χρήση

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος «σπάει» τη σιωπή του: Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα για προσωπική χρήση

Για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, γνωστός ως «Ο Άλλος άνθρωπος», αποκαλύπτει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του σχετικά με τις κατηγορίες που τον ακολουθούν. «Έχει αλλάξει όλη η ζωή μου. Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος, ένιωσα πολύ προσβεβλημένος για όλα όσα με κατηγορούν». Ανέφερε ότι οι άνθρωποι αρχικά ήταν επιφυλακτικοί απέναντί του, αλλά σιγά-σιγά άρχισαν να πλησιάζουν.

Σχετικά με τη λειτουργία της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο κ. Πολυχρονόπουλος είπε: «Μαγειρεύουμε εντελώς διαφορετικά πλέον, πηγαίνουμε στους δρόμους και στις πλατείες». Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν χρειάζεται χρήματα για να μαγειρέψει, παρά μόνο τρόφιμα που προσφέρουν οι εθελοντές. Από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι η κοινωνία στην Ελλάδα «χτυπά» ανελέητα τις προσπάθειες κοινωνικής αλληλεγγύης και τόνισε την ανάγκη διατήρησης της εμπιστοσύνης και της αλληλοβοήθειας.

Ο δικηγόρος του, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αναφέροντας ότι αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση. Όπως είπε, το μισό κατηγορητήριο έχει καταπέσει, ανάμεσα σε άλλες κατηγορίες και για απάτη: «Έχω στα χέρια επιστολές ”συγγνώμης” από τους ανθρώπους που έβγαιναν και κατηγορούσαν».

Loading