Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα – Η απάνθρωπη βία και οι απειλές

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα – Η απάνθρωπη βία και οι απειλές

Σοκ και απέραντη οργή προκαλούν οι συνομιλίες των μαθητριών που γρονθοκόπησαν με ασύλληπτη βιαιότητα το 14χρονο κορίτσι στην Γλυφάδα. Σε αυτές λένε: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε – Την έχω φωτογραφία με τις μελανιές».

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε βάρος της 14χρονης στη Γλυφάδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA. Μία ανήλικη από την παρέα των παιδιών που με απάθεια παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας τραβάει αυτό το βίντεο και μάλιστα επικροτεί εκείνη που χτυπάει ανηλεώς την 14χρονη.

Ανατριχιαστικά είναι επίσης τα ηχητικά ντοκουμέντα που φέρεται να αντάλλασσαν οι ανήλικες που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό. Μία από αυτές εμφανίζεται αμετανόητη, εκτοξεύοντας απειλές για νέα επίθεση σε βάρος της. Οι αναφορές του πατέρα της 14χρονης για την κατάσταση της κόρης του προκαλούν έντονη ανησυχία, καθώς δηλώνει: «Είναι κάτι που επιβεβαιώνει τους φόβους μας…».

Επίσης, το MEGA εξασφάλισε νέα ντοκουμέντα που δείχνουν ότι είχε προηγηθεί άλλος καβγάς πριν τον ξυλοδαρμό, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο κοπέλες είχαν έρθει στα χέρια στο σχολείο. Ο πατέρας της 14χρονης ζητάει να μην επιχειρήσει κανείς να πάρει το νόμο στα χέρια του, αναφέροντας ότι η βία δεν απαντά με βία και ότι η οικογένειά του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ασφαλείας.

Loading