Σωκράτης Φάμελλος: Η αναγκαιότητα ύπαρξης της Αυγής και του Κόκκινου

Σωκράτης Φάμελλος: Η αναγκαιότητα ύπαρξης της Αυγής και του Κόκκινου

Σωκράτης Φάμελλος υπογραμμίζει την ανάγκη για στήριξη των μέσων Αυγή και Κόκκινο, προτείνει οικονομική ενίσχυση. Με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Αυγής και του ραδιοσταθμού Στο Κόκκινο συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Σωκράτης Φάμελλος, εκφράζοντας τη στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους, αλλά και την πεποίθησή του για την αναγκαιότητα λειτουργίας και των δύο μέσων.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε την αντίθεσή του στις αιφνιδιαστικές αλλαγές, σημειώνοντας ότι έπρεπε να προηγηθεί μία επαρκής οικονομοτεχνική προετοιμασία με ενίσχυση των εσόδων και της βιωσιμότητας των μέσων. Αναγκαιότητα να υπάρχουν η Αυγή και το Κόκκινο. Έδωσε επίσης έμφαση στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή, αφού υπάρχει η κοινή αντίληψη πως η λειτουργία των δύο αυτών μέσων είναι απαραίτητη. Νωρίτερα, στην πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο κομματικό ραδιόφωνο, ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε πως είναι αναγκαιότητα να υπάρχουν τα μέσα αυτά και πως είναι υποχρέωση του κόμματος και των μελών να κάνουν ό,τι μπορούν για να υπάρχουν.

Ο κ. Φάμελλος έκανε λόγο για μεγαλύτερη οικονομική εξόρμηση των μελών και στελεχών υπέρ των κομματικών μέσων και για μια οργανωτική δουλειά που απαιτείται και η οποία έλλειψε από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Loading