Σοβαρός τραυματισμός 13χρονης στο Αγρίνιο: Ο ηλικιωμένος οδηγός καταθέτει τη δική του εκδοχή

Σοβαρός τραυματισμός μιας 13χρονης στο Αγρίνιο από αυτοκίνητο, με τον οδηγό να δίνει τη δική του μαρτυρία. Στη ΜΕΘ σοβαρά τραυματισμένη παραμένει η 13χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Αγρίνιο. Η άτυχη ανήλικη στα 13 της χρόνια δίνει την πιο δύσκολη μάχη από όλες, με τη μητέρα της και όλους τους γιατρούς να είναι μέρα-νύχτα στο πλευρό της. Είναι η μικρούλα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο χωριό Καινούριο κοντά στο Αγρίνιο.

Οι παππούδες της μικρής, χθες, εμφανίστηκαν οργισμένοι από τη στάση του οδηγού που χτύπησε την εγγονή τους. Είναι χτυπημένη στο κεφάλι. Έχει κρανιοεγκεφαλικές και θλαστικό τραύμα μπροστά. Είναι πολυτραυματίας. Έχει κάταγμα στο ισχίο, είναι χτυπημένη η σπονδυλική στήλη, έχει το παιδί χτυπήματα. Απλά έχουν επικεντρωθεί στο κεφάλι. Το θετικό μέσα σε όλο αυτό το συμβάν ήταν ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του. Μου είπαν ότι είναι σε σταθερή κατάσταση, είπε ο κ. Ηλιάδης ότι είναι αισιόδοξος. Είναι ο φύλακας άγγελός της.

Ο οδηγός, ωστόσο, μιλώντας αποκλειστικά στο Live News του MEGA, δίνει τη δική του, εντελώς διαφορετική εκδοχή: Να γίνει καλά το παιδί… Έχω πάθει σοκ. Εγώ είμαι 78 χρονών άνθρωπος, έχω εγγόνια, έχω παιδιά κι έχω κι εγγόνια. Επίσης, αναφέρει ότι σταμάτησε αμέσως και φρόντισε για την άμεση βοήθεια του παιδιού, προσθέτοντας ότι τουλάχιστον αρχικά ενημερώθηκε θετικά από τη μητέρα της 13χρονης.

Περιγράφει ωστόσο, μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση την επόμενη ημέρα όταν επικοινώνησε ξανά, στο ίδιο τηλέφωνο, για να μάθει για το παιδί και δέχθηκε απειλές. Ο 78χρονος ισχυρίζεται ότι το κοριτσάκι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του κι εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Loading