Στέφανος Κασσελάκης: Ομιλία στην πλατεία Κολοκοτρώνη τη Δευτέρα

Στέφανος Κασσελάκης: Ομιλία στην πλατεία Κολοκοτρώνη τη Δευτέρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης προγραμματίζει ομιλία στην πλατεία Κολοκοτρώνη, εν όψει πολιτικών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης βλέπει ή θέλει ως αντίπαλό του τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργό είναι εκπεφρασμένη βούληση και θέση από τον ίδιο δεν προξενεί εντύπωση. Για το λόγο αυτό, ζήτησε από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να του παραχωρήσει η πλατεία Κολοκοτρώνη για να πραγματοποιήσει ομιλία τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Την επόμενη ημέρα, είναι προγραμματισμένη η ημερίδα του Ινστιτούτου Τσίπρα, όπου ο Αλέξης Τσίπρας και οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναπτύξουν μια ατζέντα για τις προτάσεις του προοδευτικού χώρου στην οικονομία και την ακρίβεια. Η ημερίδα θα κλείσει με ομιλία του κ. Τσίπρα, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει πλατφόρμα προοδευτικών πολιτικών για την ενιαία έκφραση του χώρου.

Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης ζήτησε αρχικά την πλατεία από τον Δήμαρχο Αθηναίων μέσω δικηγόρου που είναι και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως πληροφορούμαστε, στο γραπτό αίτημα του κ. Κασσελάκη, ο Δήμος Αθηναίων απάντησε ότι δεν μπορεί να το εξετάσει, καθώς δεν είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι έγιναν και άλλα αιτήματα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, με το τελευταίο αίτημα να γίνεται μέσω ομάδας υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη. Αυτή τη φορά, ο Δήμος Αθηναίων απάντησε παραχωρώντας το δημόσιο χώρο σε έναν διακεκριμένο πολίτη.

Loading