Συνελήφθη η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ για ενδοοικογενειακή βία

Φραντζέσκα Ίστγουντ συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία στο Λος Άντζελες, με τον σύντροφό της να καταγγέλλει ξυλοδαρμό. Η Φραντζέσκα Ίστγουντ δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα έντονα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, η 31χρονη κόρη του διάσημου ηθοποιού Κλιντ Ίστγουντ συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στο Λος Άντζελες για ενδοοικογενειακή βία. Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, η σύλληψη προήλθε ύστερα από καταγγελία του συντρόφου της για ξυλοδαρμό. Το ζευγάρι είχε έντονο καβγά μέσα στο αυτοκίνητο, όταν η Φραντζέσκα Ίστγουντ του επιτέθηκε στο πρόσωπο.

Ο σύντροφός της κάλεσε τις αρχές και ακολούθησε τις οδηγίες τους να μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε για το περιστατικό στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σύντροφός της είχε ορατά σημάδια τραυματισμού, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη της Φραντζέσκα Ίστγουντ.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τον Αλεξάντερ Ρέιθ, με τον οποίο έχει έναν γιο έξι ετών. Δεν είναι ωστόσο σαφές αν ο Ρέιθ ήταν το άτομο που υπέστη τη βία. Ο σύντροφός της αρνήθηκε ιατρική βοήθεια, ενώ η 31χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων. Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί δημόσια μαζί τον Μάιο του 2018, όπου και ανακοίνωσαν ότι περίμεναν τον γιο τους. Λίγο πριν από αυτό, ο Ρέιθ είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου από την τότε σύζυγό του, Λίλι, με την οποία ήταν παντρεμένος οκτώ χρόνια.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο The Blast ότι το διαζύγιο είχε ήδη αποφασιστεί εδώ και τρία χρόνια και πως όλοι είναι πλέον ευτυχισμένοι με τις νέες τους ζωές.

Loading