ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή απάντηση στον Π. Μαρινάκη για την παρέμβαση σε εσωκομματικές διαδικασίες

ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή απάντηση στον Π. Μαρινάκη για την παρέμβαση σε εσωκομματικές διαδικασίες

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Π. Μαρινάκη σχετικά με την παρέμβασή του στις εσωκομματικές διαδικασίες, τονίζοντας τα προβλήματα της κυβέρνησης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, λέγοντας ότι όσοι τους ξέρουμε από τα Πανεπιστήμια δεν εκπλησσόμαστε καθόλου για τις δημοκρατικές διαδικασίες του κόμματος.

Η αναφορά του Παύλου Μαρινάκη προκάλεσε την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως αποτελούν μια άνευ προηγουμένου παρέμβαση σε εσωκομματική διαδικασία, η οποία μάλιστα υποδεικνύει ξεκάθαρα τις προτιμήσεις του κ. Μητσοτάκη.

Από την Κουμουνδούρου καλούν την κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα εσωτερικά της θέματα που ιδίως τον τελευταίο καιρό, έχουν πληθύνει. Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ξεχωρίζουν τα ζητήματα της ηλεκτρικής ενέργειας, επικρίνοντας τον κ. Μαρινάκη για τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και της πολιτικής αλαζονείας, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση με τα πολύχρωμα τιμολόγια που θέσπισε μείωσε το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος για τους καταναλωτές.

Παραθέτοντας τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν άνοδο 11,3% μέσα στο προηγούμενο έτος, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η αισχροκέρδεια των ενεργειακών εταιρειών μένει ανέγγιχτη από την κυβέρνηση, και ότι νοικοκυριά και επιχειρήσεις υποφέρουν από τις αυξημένες τιμές και προσβλέπουν μόνο στη συγκυρία για τυχόν σταθεροποίηση ή μείωσή τους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα της κυβερνητικής πολιτικής, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, διακρίνοντας αντικοινωνικό χαρακτήρα που επιβεβαιώνεται και από την κατάργηση του νυχτερινού τιμολογίου, με κύριο γνώμονα τις ανάγκες των εταιρειών.

Loading