Τεμπονέρας: Μήνυση σε υποστηρικτές του Κασσελάκη για ψευδείς ειδήσεις – Ψεύδος και καθοδήγηση

Τεμπονέρας: Μήνυση σε υποστηρικτές του Κασσελάκη για ψευδείς ειδήσεις – Ψεύδος και καθοδήγηση

Ο Διονύσης Τεμπονέρας προσφεύγει νομικά κατά των οπαδών του Στέφανου Κασσελάκη για ψευδείς πληροφορίες στα social media.

Νομικά αποφάσισε να κινηθεί ο Διονύσης Τεμπονέρας κατά οπαδών του Στέφανου Κασσελάκη για ψευδείς ειδήσεις που διακινούν εις βάρος του στα social media. Με μία αιχμηρή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, ο κ. Τεμπονέρας αναφέρεται σε σχόλια που γίνονται με την ανοχή και την καθοδήγηση του Στέφανου Κασσελάκη, σκοπεύοντας να συκοφαντήσουν ανθρώπους με πρακτικές θλιβερές.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη και τους οπαδούς του ότι δεν διαφέρουν και πολύ σε φασιστικές πρακτικές και εκτόξευση λάσπης, επιρρίπτοντας ευθύνες για την παραπληροφόρηση. Η αφορμή δόθηκε με σχόλιο χρήστη στα social media που ανέφερε ότι ο κ. Τεμπονέρας έχει τρεις έμμισθες θέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο χρήστης, που έχει ταυτοποιηθεί από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενά του στον Εισαγγελέα προσκομίζοντας τις τρεις συμβάσεις από τις έμμισθες θέσεις, με τον κ. Τεμπονέρα να σημειώνει: Το ποσό που θα επιδικασθεί από την αγωγή, θα δοθεί στους εργαζόμενους στην Αυγή και στο Κόκκινο, τους οποίους ο κ. Κασσελάκης άφησε απλήρωτους.

Ο κ. Τεμπονέρας εξηγεί ότι κατείχε μία έμμισθη θέση ως επιστημονικός συνεργάτης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου πληρωνόταν από τη Βουλή και όχι από το κόμμα, έως ότου απολυθεί από τον κ. Κασσελάκη. Τα τελευταία 12 χρόνια συμμετείχα σε εκατοντάδες εκδηλώσεις του κόμματος σε όλη την Ελλάδα με δικά μου έξοδα, όπως και πολλά άλλα στελέχη που δίνουν τη μάχη για την Αριστερά με προσωπικό κόστος.

Αξιοσημείωτο είναι το ερώτημα που θέτει: Αλλά τι σχέση έχει ο κ. Κασσελάκης με την Αριστερά;. Καταλήγει προκαλώντας τον κ. Κασσελάκη να ανακοινώσει εάν πληρώνει τα έξοδά του και να μη χρησιμοποιεί το ταμείο του κόμματος. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαι με φασιστοειδή, κατέληξε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Loading