Βανδαλισμοί κατά των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Βανδαλισμοί κατά των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Υποβαθμίσεις σημειώθηκαν στις Καρδιές συλλογής πλαστικών καπακιών που είχε εγκαταστήσει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη στις πλατείες Διαμάντως Κουμπάκη και Μήτσου Παπαρήγα για την υποστήριξη της προσπάθειας αγοράς αναπηρικών αμαξιδίων, που προορίζονται για πολίτες με κινητικά προβλήματα, καθώς και στους υπόγειους κάδους ανακύκλωσης στο πλατειάκι Άνω Νεάπολης (τριγωνάκια Σικελιανού- Ν. Καζαντζάκη- Κ. Παλαμά).

Καταδικάζω τέτοιες πράξεις βανδαλισμού οι οποίες πλήττουν την προσπάθεια όλων μας να στηρίξουμε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ανέφερε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σε ανάρτησή του. Στα σημεία βανδαλισμού έσπευσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Νικόλαος Καρδιάς, για επιτόπια έρευνα και καταγραφή των ζημιών.

Η καταστροφή που προκάλεσαν κάποιοι ασυνείδητοι στις καρδιές συλλογής πλαστικών καπακιών προκαλεί βαθιά λύπη και απογοήτευση πρόσθεσε ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να προωθηθεί η περιβαλλοντική συνείδηση στην πόλη. «Ως Δήμος θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε δράσεις αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής προστασίας και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών. Τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν!» δήλωσε κλείνοντας.

Loading