Κωνσταντινόπουλος: Πατριωτικό κίνημα το ΚΙΝΑΛ

224
 Οδ. Κωνσταντινόπουλος:«Συμφέροντα οικογενειοκρατικά στην Πελοπόννησο, που τέμνονταν σε όλα τα επίπεδα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εμπόδισαν το έργο ΣΔΙΤ»
«Χρειάζεται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Είναι μαραθώνιος αυτό που θα ζήσουμε με την Τουρκία το επόμενο χρονικό διάστημα» δήλωσε στον Flash99,4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με αφορμή και τον εμβολισμό σκάφους του λιμενικού από την τουρκική ακταιωρό.

Και πρόσθεσε: «O Ερντογάν είναι πληγωμένος. Το γιουρούσι που έκανε δυστυχώς, για αυτόν και ευτυχώς για εμάς έφεραν τα αποτελέσματα στη Ευρώπη, όχι ότι έχουν αλλάξει όλα αλλά όλοι κατάλαβαν το παιχνίδι του Ερντογάν και κυρίως η Γερμανία. Η Γερμανία δε μπορεί πια  να κρύβεται ούτε να κρύβει τον Ερντογάν».

Όσον αφορά στους χειρισμούς της κυβέρνησης είπε πως η κίνηση να κλείσουν τα σύνορα ήταν απόλυτα σωστή.

«Είμαστε ένα πατριωτικό κίνημα. Εμείς ούτε κρυβόμαστε ούτε κάνουμε δημοσκόπηση. Είμαστε στην εθνική γραμμή» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει δημοσκόπηση για να αποφασίσει, εμείς είμαστε σε διαφορετική λογική. Έχουμε άλλη κουλτούρα και ιδεολογία. Μας ενδιαφέρει να κερδίζει η χώρα και η Ελλάδα. Δε χρειάστηκε να κάνουμε δημοσκόπηση και να εμφανιστούμε μετά από 5 μέρες. Αυτό είναι μία καθαρότητα απόψεων και ανθρώπων που βάζουν πρώτα τη χώρα και μετά το κόμμα».

Όσον αφορά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν σε είπε πως: «ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που μένουν σταθερά όχι αυτοί που φεύγουν. Καλά έκαναν, έκαναν την επιλογή τους. Εμείς προχωράμε κανονικά. Η ηθική της πολιτικής έχει μία αξία όταν μένεις στα δύσκολα σε ένα χώρο, όχι όταν είναι όλοι βολεμένοι».