Αδιανόητο: Καρτέλες με τα δακτυλικά αποτυπώματα του Tupac και του Biggie πωλούνται αντί 225.000 δολαρίων

Πρόκειται για δύο από τους πιο γνωστούς ράπερ στον πλανήτη και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα πρόκειται να πωληθούν αντί 225.000 δολαρίων.

Ο λόγος για τον Tupac και τον Biggie Smalls των οποίων τα δακτυλικά αποτυπώματα βρίσκονται σε αστυνομικές καρτέλες.

propoli

Οι αστυνομικές καρτέλες με τα δακτυλικά αποτυπώματα των ράπερ Τούπακ και Notorious B.I.G. πωλούνται μαζί με άλλα αναμνηστικά της hip-hop από τη Moments In Time.

Η καρτέλα σύλληψης του αείμνηστου ράπερ Tupac Shakur με τα δακτυλικά αποτυπώματά του χρονολογείται από τη σύλληψή του για σεξουαλική επίθεση το 1995.

Η κάρτα του αείμνητου Notorious B.I.G είναι του ίδιου έτους, όταν συνελήφθη για ληστεία και επίθεση στην Πενσυλβάνια. Οι κατηγορίες εναντίον του εν λόγω ράπερ για ληστεία απορρίφθηκαν λίγο καιρό αργότερα.

Ο Τούπακ Σακούρ ωστόσο καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της Αγιάνα Τζάκσον και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Οι κάρτες είναι υπογεγραμμένες και περιλαμβάνουν τα πραγματικά ονόματα των Tupac (Lesane Parish Crooks) και Biggie (Christopher Wallace) και η τιμή πώλησης έκαστης ανέρχεται σε 225.000 δολάρια.

Το όνομα του Tupac Shakur ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με τη σύλληψη και την επερχόμενη δίκη τον Ιούνιο του 2024 του φερόμενου δράστη της δολοφονίας του, Duane “Keefe D” Davis.

Η Moments in Time ειδικεύεται στις αγορές και πωλήσεις σπάνιων αυτόγραφων, αναμνηστικών, φωτογραφιών, έργων διάσημων προσοωπικοτήτων και ιστορικών αρχείων.

Δείτε επίσης: Συναντήθηκε με μαθητές ο Μητσοτάκης έξω από το Προεδρικό

Loading