Ο ανώτατος ηγέτης των Ταλιμπαν συνεχάρη σήμερα τους Αφγανούς πολίτες για την απελευθέρωση της χώρας από την ξένη κυριαρχία.
Αυτή ήταν η πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε, από την στιγμή που οι Ταλιμπάν κατέλαβαν την εξουσία στην χώρα του Αφγανιστάν.
«Στο μέλλον, όλα τα ζητήματα διακυβέρνησης και ζωής στο Αφγανιστάν θα ρυθμίζονται από τους νόμους της Ιερής Σαρία», ανέφερε στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «η νέα κυβέρνηση που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα θα αρχίσει να λειτουργεί «το νωρίτερο».»
Ο Αχουντζάντα είπε ότι οι Ταλιμπάν έχουν δεσμευτεί σε όλους τους διεθνείς νόμους, συνθήκες και υποχρεώσεις που προφανώς δεν έρχονται σε αντίθεση με τον Ισλαμικό νόμο.
Δείτε επίσης: IΑΕΑ: Το Ιράν αύξησε τα αποθέματα εμπλουτισμένου ουρανίου
- Στρατηγικό σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αναγέννηση της αυτοκινητοβιομηχανίας
- The Daily Show: Έλον Μασκ και Τζον Στιούαρτ συμφωνούν για αμοντάριστη μονομαχία στην εκπομπή
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενοχή για τον θάνατο της Μαλένας ζήτησε η εισαγγελέας
- Σημαντική συνάντηση για την ενίσχυση της ενεργειακής συνδεσιμότητας μεταξύ Βουλγαρίας και Ελλάδας
- Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό σεντάν BYD Seal AWD με 530 ίππους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr