Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εκκένωσης του Αφγανιστάν από την Μεγάλη Βρετανία, με τους τελευταίους στρατιώτες να αποχωρούν σήμερα το πρωί.
Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας στο Twitter οι τελευταίοι στρατιώτες επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο με προορισμό την Βρετανία.
«Η τελευταία πτήση που μετέφερε προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου αναχώρησε από την Καμπούλ. Σε όλους εκείνους που υπηρέτησαν τόσο γενναία υπό καθεστώς τεράστιας πίεσης και υπό φρικτές συνθήκες για να απομακρύνουν με ασφάλεια τους πιο ευάλωτους αμάχους, τους ευχαριστούμε», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας στο Twitter.
Σύμφωνα με τα όσα είχε κάνει γνωστά εχθές το υπουργεί Άμυνας της Βρετανίας, η Βρετανία απομάκρυνε σχεδόν 15.000 Βρετανούς και Αφγανούς από την Καμπούλ κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων.
Δείτε επίσης:
- Σημαντικός θησαυρός γραφίτη στις Θέρμες Ξάνθης: Μία επενδυτική ευκαιρία
- Θάνατος από επίθεση drone στην περιοχή Λίπετσκ της Ρωσίας
- Μαχμούντ Χαλίλ: Μηνύει την κυβέρνηση Τραμπ ζητώντας αποζημίωση μετά την απελευθέρωσή του
- Δολοφονία δημάρχου στην Ονδούρα: Ένα τραγικό περιστατικό
- Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο: Μια απλή και γευστική συνταγή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr