Απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε σε ισχύ στο Κίεβο
Η δημοτική αρχή του Κιέβου επέβαλε απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία θα διαρκέσει από σήμερα το απόγευμα έως το πρωί της Δευτέρας χωρίς διακοπές, σύμφωνα με το γραφείο του δημάρχου.
Το Κίεβο είχε πει νωρίτερα ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκεί από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 08.00 το πρωί, καθημερινά.
«Για την αποτελεσματικότερη άμυνα της πρωτεύουσας και την ασφάλεια των κατοίκων της, η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκέσει από σήμερα (26 Φεβρουαρίου) στις 17.00 έως το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου», επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι αυστηροί κανόνες χρειάζονται για να καθαρίσει η πόλη, η οποία πλήττεται από βομβαρδισμούς και πυρά, από τα «σαμποτάζ του εχθρού και τις ομάδες αναγνώρισης».
Δείτε επίσης: ΕΕ: Σε ισχύ το δεύτερο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας – Τι περιλαμβάνει
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης του Πάσχα
- Κηδεία του πάπα Φραγκίσκου το Σάββατο – Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ιταλία
- Δημιουργία αντιπυρικής ζώνης 4.481 μέτρων στο Ποικίλο Όρος
- Γιατί οι Αμερικανοί αποσύρουν τις δυνάμεις τους από την Ευρώπη;
- Ο Παναθηναϊκός αρχίζει την προσπάθεια στα πλέι οφ της Euroleague