H κυβέρνηση Μπάιντεν θα ανακοινώσει σήμερα ένα σχέδιο, για τη διανομή εκατοντάδων εκατομμυρίων μασκών προστασίας προσώπου υψηλής ποιότητας από τον κορωνοϊό χωρίς οικονομική χρέωση
Τις μάσκες υψηλής προστασίας θα διανείμουν τα Στρατηγικά Εθνικά Αποθέματα των ΗΠΑ, σε ένα σχέδιο που αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Τζο Μπάιντεν.
H κυβέρνηση Μπάιντεν θα ανακοινώσει σήμερα ένα σχέδιο, για τη διανομή εκατοντάδων εκατομμυρίων μασκών προστασίας προσώπου υψηλής ποιότητας από τον κορωνοϊό χωρίς οικονομική χρέωση.
Η διάθεση των 737 εκατομμυρίων μασκών θα γίνεται μέσω των φαρμακείων, αλλά και σημείων εφοδιασμού των τοπικών κοινοτήτων, όπως ανέφερε αργά χθες το Politico.
Πρόκειται για μάσκες N95, η διάθεση των οποίων θα γίνει από τα Στρατηγικά Εθνικά Αποθέματα των ΗΠΑ, σύμφωνα με την ίδια αναφορά, που επικαλέστηκε πηγές, που έχουν λάβει σχετική ενημέρωση.
Δείτε επίσης: Βόλος: Νεαροί κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας – Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι υπήρχε συναίνεση
- Η πιθανότητα τρίτης θητείας του Τραμπ και οι συνταγματικοί περιορισμοί
- Το αυξανόμενο αντιαμερικανικό αίσθημα στην Ευρώπη εντείνεται λόγω των πολιτικών του Τραμπ
- Τουρκία: Αντίκρουση του υπουργείου Εξωτερικών στο Ισραήλ για τις δηλώσεις κατά του Ερντογάν
- Καναδάς: Παγοθύελλα πλήττει το Οντάριο, εκατοντάδες χιλιάδες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και ζημιές σε υποδομές
- Τα Νέα της Δευτέρας: Συμφωνίες και Συζητήσεις Μητσοτάκη – Νετανιάχου