Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν επιτίθεται στους New York Times για την κάλυψη της νομικής διαμάχης Μπαλντόνι-Λάιβλι. Ο πρώην ισχυρός παραγωγός του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στη φυλακή, δημοσιοποίησε μια καταγγελτική δήλωση μέσω του ΤΜΖ, κατηγορώντας τους New York Times για την κάλυψη της σφοδρής νομικής διαμάχης ανάμεσα στον Τζάστιν Μπαλντόνι και τη Μπλέικ Λάιβλι σχετικά με γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας τους, *It Ends with Us*.
Ο Γουάινσταϊν δήλωσε ότι οι New York Times επαναλαμβάνουν ακριβώς την ίδια τακτική, όπως όταν ανέφεραν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική επίθεση εναντίον του. Όσο οι νομικές διαδικασίες συνεχίζονται μεταξύ των δύο πρώην συνεργατών, ο Γουάινσταϊν παρέχει τη δική του οπτική για την υποστήριξη της Λάιβλι από την εφημερίδα.
Η Λάιβλι και ο Μπαλντόνι βρίσκονται σε μία διαρκή νομική διαμάχη, με αλληλοκατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και συκοφαντική δυσφήμιση. Ο Γουάινσταϊν αναφέρθηκε στην εκστρατεία που διεξάγουν η Λάιβλι και ο σύζυγός της, Ράιαν Ρέινολντς, επισημαίνοντας ότι σκοπεύουν να καταστρέψουν την καριέρα του Μπαλντόνι με τη βοήθεια των New York Times.
Ο Γουάινσταϊν παρατήρησε ότι η προσωπική του εμπειρία με τους New York Times το 2017 του έφερε μνήμες από τότε που οι εφημερίδες αγνόησαν σημαντικά στοιχεία της υπόθεσής του. Ο πρώην παραγωγός τόνισε ότι η εκστρατεία εναντίον του θα μπορούσε να επηρεάσει οποιονδήποτε έχει βρεθεί θύμα της αρνητικής δημοσιογραφίας.
Αντιδρώντας, οι New York Times υποστήριξαν ότι η έρευνά τους για τις καταγγελίες κατά του Γουάινσταϊν ήταν πλήρως διασταυρωμένη και βασισμένη σε αξιόπιστες πηγές, απορρίπτοντας τις κατηγορίες του. «Ο κ. Γουάινσταϊν αναγνώρισε την ανάρμοστη συμπεριφορά του, όπως έχει δημοσιευτεί», σημείωσαν χαρακτηριστικά.
Πηγή περιεχομένου: in.gr