Τη ζωή τους έχασαν δύο άνθρωποι στην Ολλανδία από πτώση δέντρων που προκάλεσε η καταιγίδα Γιούνις
Η χώρα κηρύχθηκε σε «κόκκινο» συναγερμό για τα ακραία καιρικά φαινόμενα με την καταιγίδα να πλήττει τις ακτές της, με ριπές ανέμων στα 141 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS.
Ένας άνθρωπος παγιδεύτηκε κάτω από ένα δέντρο που είχε πέσει στην πρωτεύουσα Άμστερνταμ και υπέκυψε στα τραύματά του, παρά την ταχεία μεταφορά του στο νοσοκομείο, έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία στο Twitter.
Ένας δεύτερος άνθρωπος σκοτώθηκε από την πτώση ενός δέντρου στο αυτοκίνητό του στο Ντίμεν, στα περίχωρα του Άμστερνταμ, συμπλήρωσαν οι πυροσβέστες.
Ένα τμήμα της στέγης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Χάγης αποκόπηκε, μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.
Τα δρομολόγια των τρένων και των δημοσίων συγκοινωνιών ακυρώθηκαν, πολλά σχολεία έκλεισαν και οι αρχές συνιστούν στους οδηγούς να μην κυκλοφορούν στον δρόμο.
Η αεροπορική εταιρεία KLM ακύρωσε περισσότερες από 200 πτήσεις από το αεροδρόμιο Σχίπχολ του Άμστερνταμ.
Δείτε επίσης: Στην αντεπίθεση ο Πούτιν: Ζήτησε από την Ουκρανία να συνομιλήσει με τους αυτονομιστές που υποστηρίζονται από τη Μόσχα
- Τέμπη: Η σημασία δύο απολογιών για την εξέλιξη των κατηγοριών και η πιθανότητα πολιτικών εμπλεκομένων
- Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για 50 αρθρωτά ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ
- Ιταλία: Ο αγώνας Αταλάντα-Λέτσε επαναπρογραμματίστηκε για την Κυριακή (27/4)
- Μεγαλείο και Δημιουργία: Η Τουραντότ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ηρώδειο τον Ιούνιο
- Ριζικές αλλαγές στη Φενερμπαχτσέ: Τέλος εποχής για Τάντιτς, Τζέκο και Μουρίνιο