Δυσαρέσκεια του Παλαιστίνιου πρέσβη στην Γερμανία για τον περιορισμών των διαδηλώσεων

Ο πρεσβευτής της Παλαιστινιακής Αρχής στη Γερμανία, Λέιθ Αράφε, εξέφρασε την ανησυχία του για τους υπερβολικούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν από τις γερμανικές αρχές σε δημόσιες εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους.

Οι περιορισμοί αυτοί χαρακτηρίστηκαν “υπερβολικοί” και ο κ. Αράφε εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου στη Γερμανία.

propoli

Ο πρεσβευτής είπε ότι η φράση “λευτεριά στην Παλαιστίνη” αποτελεί έκκληση για τη λήξη της ισραηλινής κατοχής και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περιοχή. Πρόσθεσε ότι είναι λυπηρό που τέτοιου είδους εκκλήσεις περιορίζονται, καθώς αυτό αντίκειται στις αξίες των ελεύθερων κοινωνιών.

Ο αδελφός ενός Γερμανοπαλαιστίνιου που σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας εξέφρασε τον πόνο του που του στερούν το δικαίωμα να θρηνήσει τον αδελφό του στη Γερμανία.

Σημειώνεται ότι μετά την 7η Οκτωβρίου έχουν λάβει χώρα αρκετές διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων στο Βερολίνο, συμπεριλαμβανομένων συγκεντρώσεων που εξέφραζαν υποστήριξη προς το ισλαμικό κίνημα Χαμάς, που χαρακτηρίζεται “τρομοκρατικό” από το Ισραήλ, την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: 13χρονος δολοφόνησε την μητέρα του – Την σκότωσε δίπλα στην νεογέννητη αδερφή του

Loading