Αρνήθηκε το βράδυ του Σαββάτου τις κατηγορίες ότι στόχος της επίθεσης ήταν το Ιρακινό νοσοκομείο όπως τον κατηγόρησε το ΡΚΚ.
«Αντίθετα με τους ισχυρισμούς της τρομοκρατικής οργάνωσης, ο στόχος που επλήγη δεν ήταν νοσοκομείο ή ιατρικό κέντρο, αλλά κατάλυμα της οργάνωσης» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος στον πρωθυπουργό του Ιρακ.
Ο κ. Ερντογάν ανέφερε ότι η Τουρκία δείχνει μεγάλη ευαισθησία στις επιχειρήσεις και είναι πολύ προσεκτική στους στόχους τους οποίους χτυπάει.
Η αεροπορική επίθεση των Τούρκων έπληξε κλινική στη Σίντζαρ, όπου μέσα νοσηλευότανε ένα μέλος οργάνωσης που είναι παρακλάδι του ΡΚΚ, ενώ έχασαν και την ζωή τους οκτώ άνθρωποι.
Δείτε επίσης: Γάζα: Από ισραηλινά πυρά τραυματίσθηκαν 41 Παλαιστίνιοι
- Ο εφιάλτης της Αλεξάντρα Πολ: Αγάπη, απειλές και η stalker που μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση
- Οι κορυφαίες παραλίες του κόσμου για το 2025: Ποια ελληνική συγκαταλέγεται στις καλύτερες
- Πιτζάμες για Όλη την Οικογένεια: Άνεση, Ποιότητα και Στυλ από το Comfort.com.gr
- Οι καλύτερες οικονομικές επιλογές κινητών για δώρο στο βαφτιστήρι
- Απόστολος Καλδάρας: Η ελληνική μουσική μέσα από την προσωπική του οπτική
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr