Ερντογάν: Θα έρθει ο Πούτιν στην Τουρκία, αλλά όχι σύντομα

Οι καλές σχέσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επιβεβαιωθούν μια επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στην Τουρκία.

Ερωτηθείς σχετικά με την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, το πρωί της Δευτέρας, ο Τούρκος πρόεδρος απάντησε ότι ο Ρώσος πρόεδρος του είπε ότι θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη αυτή χωρίς καθυστέρηση, όχι όμως προς το παρόν ή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

propoli

Όπως ανέφερε, ο Βλαντίμιρ Πούτιν του εξέφρασε «επίμονα» την ικανοποίησή του για τη στάση της Τουρκίας στα διεθνή φόρα. «Εξέφρασε την ικανοποίησή του υπέρ της σταθερής συνέχισης των μεταξύ μας σχέσεων» τόνισε.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να τον ευχηθεί για τα σημερινά γενέθλιά του.

Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας σημειώνεται ότι κατά την συνομιλία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε τον Τούρκο πρόεδρο για τη συμβολή του στην πρόοδο των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας σε φιλική βάση. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γίνεται σήμερα 70 ετών.

Δείτε επίσης: Ο Ζελένσκι θεωρεί “αδιανόητο” ότι ο Τραμπ είναι “με το μέρος του Πούτιν”

Loading