Φρίκη | Ζευγάρι Ισπανών δέχτηκε άγρια επίθεση στην Ινδία – Η γυναίκα βιάστηκε από 7 άνδρες

Η Fernanda, 28 ετών, υπέστη ομαδικό βιασμό στην περιοχή Ντούμκα, ενώ ταξίδευε με τον σύζυγό της.

Μια Ισπανίδα που ταξίδευε με τη μηχανή μαζί με τον σύζυγό της φέρεται να βιάστηκε ομαδικά από 7 άντρες στην περιοχή Ντούμκα στο ινδικό κρατίδιο Τζαρκάντ.

propoli

Ειδικότερα, πρόκειται για το ζευγάρι Vicente, 63 ετών, και Fernanda, 28 ετών, από την Ισπανία γνωστοί στα social media ως Vuelta Al Mundo En Moto (Ο γύρος του κόσμου με μοτοσικλέτα), που γυρίζουν τον κόσμο με μια μοτοσικλέτα και τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται στην Ινδία.

Ωστόσο, όπως οι ίδιοι έκαναν γνωστό με ένα story στο Instagram, δέχτηκαν επίθεση το βράδυ της 29ης Φεβρουαρίου με τη Φερνάντα να πέφτει θύμα ομαδικού βιασμού από 7 άνδρες.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, το ζευγάρι είχε στήσει τη σκηνή του σε ένα απομονωμένο σημείο κοντά στην αγορά Χαντσίχα. Ενώ εκείνη κοιμόταν, αρκετοί νεαροί από την περιοχή εισέβαλαν στη σκηνή και με τη σειρά τους τη βίαζαν, καταφεύγοντας και σε σωματική βία, σύμφωνα με την καταγγελία της στις αστυνομικές αρχές.

Ο Vicente μίλησε στην El Mundo και είπε: «Ήμασταν ήδη μέσα στη σκηνή όταν τρεις άνδρες έφτασαν με δύο μοτοσυκλέτες και άρχισαν να μας φωνάζουν. Κοίταξα έξω και είδα ότι ένας από αυτούς κρατούσε ένα στιλέτο».

«Μαζέψαμε γρήγορα τα πράγματά μας και φορέσαμε τα κουστούμια της μοτοσικλέτας μας. Φοβηθήκαμε πολύ και η Φερνάντα προσπάθησε να αμυνθεί. Αλλά μόλις βγήκαμε, είδαμε ότι είχαν φτάσει άλλοι τέσσερις άνδρες. Ενώ προσπαθούσαμε να τους μιλήσουμε και να ηρεμήσει η κατάσταση, τρεις από τους άντρες άρπαξαν τη Φερνάντα. Προσπάθησα να την ακολουθήσω, αλλά οι άλλοι τέσσερις άρχισαν να με χτυπούν. Μπόρεσα να αμυνθώ μέχρι να με χτυπήσουν στο κεφάλι με μια πέτρα και έπεσα στο έδαφος. Μετά, άρχισαν να με χτυπούν με το κράνος της μοτοσυκλέτας της Φερνάντα και έχασα τις αισθήσεις μου. Ευτυχώς, η στολή μοτοσικλέτας προστάτευσε το σώμα μου από τις κλωτσιές. Με έδεσαν και έβαλαν ένα μαχαίρι στο λαιμό μου και άρχισαν να λένε ότι θα με σκοτώσουν».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως οι δράστες πήγαν τη Φερνάντα σε κάποιους θάμνους, περίπου 80 μέτρα από το σημείο που βρισκόταν: «Ξαφνικά, σταμάτησα να την ακούω. Ούτε την έβλεπα. Νόμιζα ότι την σκότωσαν».

Η Φερνάντα μίλησε κι αυτή στην El Mundo, λέγοντας πως: «Στους θάμνους, αρκετοί από αυτούς με άρπαξαν και με έγδυσαν. Στη συνέχεια, με βίασαν εναλλάξ. Ήταν πάντα τέσσερις μαζί μου. Όταν ούρλιαζα, με χτυπούσαν στο πρόσωπο. Τους άκουσα μόνο να επαναλαμβάνουν τα ίδια λόγια στα Αγγλικά: σεξ, μόνο σεξ».

Τέλος, όπως αναφέρει το EuroNews, η ισπανική πρεσβεία στην Ινδία επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές και έστειλε προσωπικό για να συμπαρασταθεί στο ζευγάρι.

Δείτε επίσης: Γάζα | Παιδιά πεθαίνουν από υποσιτισμό και αφυδάτωση – Σοκάρουν τα βίντεο με τα βρέφη μέσα από νοσοκομείο

Loading