Σε μια σημαντική συμφωνία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής προχώρησαν οι ηγέτες της G20, καθώς θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την άνοδο της θερμοκρασίας 1.5 βαθμούς.
Το προσχέδιο αυτό για την ανάγκη ανάληψης δράσης αντανακλά τις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν μεταξύ διπλωματών, καθώς οι ηγέτες βρίσκονται στη Ρώμη για διήμερη σύνοδο κορυφής.
«Παραμένουμε δεσμευμένοι στην τήρηση της Συμφωνίας του Παρισιού του 2015 που έχει στόχο την διατήρηση της παγκόσμιας υπερθέρμανσης πολύ κάτω από τους 2 βαθμούς Κελσίου και της προσπάθειας για περιορισμό της ανόδου της παγκόσμιας θερμοκρασίας στον 1,5 βαθμό Κελσίου σε σχέση με τα επίπεδα της προβιομηχανικής εποχής», αναφέρει το προσχέδιο.
Δείτε επίσης: Η Βρετανία στέκεται δίπλα στις αναπτυσσόμενες χώρες – Σχεδιάζει δωρεά εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου
- Ρωσία: Στρατηγικές αναζητήσεις για τις δυτικές επιχειρήσεις ενόψει των διαπραγματεύσεων ειρηνικής επίλυσης του πολέμου
- Ελληνική Λύση: Η αλήθεια πίσω από το έγκλημα στα Τέμπη
- Τέμπας: Ο Πέρεθ επιθυμεί απόλυτο έλεγχο, η Ρεάλ βιώνει δύσκολες στιγμές
- Γερμανία: Πολίτες με αποκριάτικες στολές και γυμνοί στις εκλογές
- Νέα υπόθεση απάτης μέσω phishing: Χρεώθηκαν διακοπές στο Ντουμπάι από κάρτα γυναίκας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr