Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, κατά την ολοκλήρωση των εργασιών του G20 τόνισε: «Θέλουμε να κριθούμε για όσα θα κάνουμε, όχι για όσα λέμε».
«Είμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα που πετύχαμε, αλλά είναι μόνον η αρχή», πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός. «Αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω μας τον άνθρακα, με την λήξη των χρηματοδοτήσεων των κέντρων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από άνθρακα εντός του 2021» τόνισε.
Ο Μάριο Ντράγκι ευχήθηκε, επίσης, «η διάσκεψη της Γλασκώβης για το κλίμα που ξεκινά σήμερα, να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσίπρας: Ο Πάπας Φραγκίσκος υπήρξε η φωνή των φτωχών και η απουσία του θα γίνει αισθητή στην ανθρωπότητα
- Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία: μασκότ αποβλήθηκε από αγώνα
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κληρονομιά του Πάπα Φραγκίσκου και η αγάπη του για τους αδύναμους
- Η εντυπωσιακή πορεία του Γιάννη Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ
- Πανδημία συναισθημάτων: Οι επιζώντες του Άουσβιτς αποχαιρετούν τον Πάπα Φραγκίσκο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr