Η Γαλλία θα εντείνει τους ελέγχους στα σύνορά της, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την αύξηση των κρουσμάτων της Covid-19, ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι TF1.
«Θα τους ενισχύσουμε (σ.σ. τους ελέγχους) με πολλαπλά μέσα», είπε και πρόσθεσε ότι τα μέτρα θα συγκεκριμενοποιηθούν εντός των επόμενων 24-48 ωρών.
Σύμφωνα με τη γαλλική κυβέρνηση, η αναμνηστική δόση του εμβολίου θα είναι διαθέσιμη για όλους τους ενήλικους, ενώ θα επιβληθούν αυστηρότεροι κανόνες σε ό,τι αφορά τη χρήση μάσκας και θα ενταθούν οι έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμού/νόσησης ώστε να αναχαιτιστεί το πέμπτο κύμα της πανδημίας που απειλεί να υποσκάψει την οικονομική ανάκαμψη.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τζάρεντ Άιζακμαν: Ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που επιδιώκει την ηγεσία της NASA
- Η κρίση στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις της στην Ευρώπη
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley