«Ο δράστης της ομηρείας συνελήφθη. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Ευχαριστώ τα μέλη της αστυνομίας»
Συνελήφθη ο άνδρας ο οποίος, κραδαίονοντας ένα μαχαίρι, κρατούσε από χθες, Δευτέρα, το απόγευμα ομήρους δύο γυναίκες σε κατάστημα στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν.
«Ο δράστης της ομηρείας συνελήφθη. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Ευχαριστώ τα μέλη της αστυνομίας», επεσήμανε στο Twitter ο Νταρμανέν.
Οι αρχές είχαν αποκλείσει εξαρχής το ενδεχόμενο να πρόκειται για υπόθεση τρομοκρατίας, καθώς ο 56χρονος δράστης ήταν γνωστός λόγω βεβαρυμμένου ψυχιατρικού ιστορικού.
Χθες, ο άνδρας είχε αφήσει ελεύθερη μία από τις γυναίκες και συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση και της δεύτερης ομήρου.
Ο δράστης εισέβαλε περίπου στις 15:20 τοπική ώρα σε κατάστημα στη συνοικία της Βαστίλλης, όπου κράτησε ομήρους δύο γυναίκες.
Από την αρχή του περιστατικού η αστυνομία είχε αποκλείσει την πρόσβαση στην περιοχή.
Εναντίον του δράστη, έχει ξεκινήσει έρευνα από το αστυνομικό τμήμα του 12ου διαμερίσματος, ανέφερε η εισαγγελία του Παρισιού.
- Δήμος Ωραιοκάστρου: Ημερίδα με θέμα «Η Διοίκηση ως κλειδί για την τοπική ανάπτυξη – Τουρισμός και Εκπαίδευση»
- Η δημογραφική κρίση επηρεάζει αρνητικά τις θέσεις εργασίας για την ηλικιακή ομάδα 30-40 ετών
- Euroleague: Το μέλλον των ομάδων μας εξαρτάται από εμάς
- Σύμβαση 303,4 εκατ. ευρώ για τρία φωτοβολταϊκά πάρκα στη Ρουμανία
- Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Λύση μετά από δύο δεκαετίες για το ΕΕΕΕΚ – Δείτε το βίντεο με το πριν και το μετά των εγκαταστάσεων