Τέλος της πανδημίας την ερχόμενη άνοιξη, προέβλεψε ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν, εκτιμώντας ότι τότε θα έχει επιτευχθεί και η «ανοσία της αγέλης»
«Αν δεν υπάρχει κάποια νέα παραλλαγή, έναντι της οποίας δεν θα προστατεύουν τα εμβόλια – κάτι που είναι πολύ απίθανο -, τότε την άνοιξη θα έχουμε αφήσει πίσω μας την πανδημία και θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», δήλωσε ο κ. Σπαν στην «Augsburger Allgemeine» και πρόσθεσε: «Η ανοσία της αγέλης πάντα επιτυγχάνεται. Το θέμα είναι μόνο το πώς, μέσω εμβολιασμού ή νόσησης. Το εμβόλιο είναι οπωσδήποτε ο ασφαλέστερος δρόμος».
Δείτε επίσης: Γερμανία: Ο υπ. Υγείας Γενς Σπαν στο στόχαστρο
- Ο Άρης γιόρτασε 111 χρόνια ιστορίας με μια συγκινητική τελετή – Αθλητές, στελέχη και οπαδοί τίμησαν το παρελθόν στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο»
- Η ταινία «Flow» γιορτάζεται με ενθουσιασμό στη Λετονία
- Ενεργειακή αναβάθμιση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Στη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ 4.033.900 ευρώ
- Νετανιάχου: Απειλές για κατάληψη εδαφών στη Γάζα και κριτική στους εσωτερικούς αντιπάλους
- Η αναβάθμιση του 1555: Νέες υπηρεσίες για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr